27.05.16 Trenger dere hjelp til å få nye speidere?
24.05.16 Spf-styret fattet ny beslutning i jamboreesaken
19.05.16 Tilbyr speidermoro i sommerferien
11.05.16 Ledig stilling som generalsekretær
10.05.16 Rapport om organisasjonsstruktur til høring
10.05.16 Er du klar for 17. mai?
04.05.16 Bli med på «Oppdrag: Førerpatruljen»
03.05.16 Påmeldingen til NM er åpen
02.05.16 Nytt Speideren er her!
Bilder av speidere og speideraktiviteter finner dere på vår Flickr-konto.

Trenger dere hjelp til å få nye speidere?

Publisert: 27.05.2016 kl. 10:07 - sist oppdatert: 27.05.2016 kl. 10:09

Husk at vi har mye godt og gratis materiell som dere kan bruke for å verve nye medlemmer til speidergruppa.

De fleste speidergrupper har plass til og lyst på flere speidere og ledere. På forbundskontoret har vi masse gratis materiell som kan hjelpe dere med lokal verving.

Materiellet heter «Speiding fra A til Å» og består av fire flyere og fire plakater, som kan tilpasses med egen tekst for bruk lokalt. Vi har også materiell som har informasjon på flere språk.
Vi har en egen folder for rekruttering av ledere, som fokuserer på hvor viktig lederne er og hva det vil si å være leder, samt plass til lokal kontaktinformasjon.

Se mer her for komplett oversikt over og bestillingskjema for vervemateriell.

Husk også på medlemsbladet vårt, Speideren, som gir et innblikk i hva speidere i Norge holder på med. Utgavene kan leses elektronisk på speiding.no eller dere kan bestille papirutgaver til å dele ut.

Det er smart å bestille før sommerferien, så stiller dere godt forberedt til et nytt speiderår til høsten.

Plakater og foldere kan bestilles fra forbundskontoret.

Film, bilder og nettside

I tillegg til materiellet kan dere bruke reklamefilmen vår og nettsiden www.blispeider.no for å vise hva speiding er og hvorfor man bør melde seg inn i Norges speiderforbund.

Den nye reklamefilmen til Nsf, «Eventyrene er der ute», hadde premiere i desember i fjor. Filmen handler om våre kjerneverdier som er friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser og kan lastes ned fra nettsiden vår. Dere finner også filmen på youtube og på vår Facebook-side, og den er dermed lett å dele med dem som er nysgjerrig på speideren.

På nettsiden www.blispeider.no finnes mye informasjon om hva det innebærer å være speider, svar på spørsmål som barn og foreldre kan ha om speideren, og informasjon om hvor man kan finne sin nærmeste speidergruppe.

I tillegg kan dere finne fine bilder av speidere og speideraktiviteter på vår Flickr-konto.

Fine bilder forteller mye om gledene ved speiding. Foto: Lars T. Røraas

Har du noen spørsmål om verving? Ta kontakt med forbundskontoret på 22 99 22 30 (mandag-fredag 9-15) eller nsf@speiding.no.

Lykke til med vervingen av ledere og speidere!

Tekst: Gro StrømsheimFoto: Andreas Harjo Kjellmann