30.08.16 Bli med til Island!
29.08.16 Ta en #nattinaturen!
24.08.16 Alvor og moro til sjøs
22.08.16 Setter fart på patruljene
21.08.16 Oppfølging på rapport om organisasjonsstruktur
19.08.16 Norges speiderforbund får ny generalsekretær
16.08.16 Tid for verving!
15.08.16 Padlet 100 km på selvbygde flåter
10.08.16 Husk å sende inn saksforslag til Speidertinget
04.08.16 Rovere koser seg i Frankrike
Bruk vervemateriellet til å øke rekrutteringen til speidergruppa.

Tid for verving!

Publisert: 16.08.2016 kl. 13:35 - sist oppdatert: 31.08.2016 kl. 12:36

Nå er skole- og speideråret i gang. Bestill vervemateriell så dere blir klare for høsten.

Norges speiderforbund har laget materiell som kan brukes til verving, blant annet flyere, plakater, annonser og medlemsblader.

Her finner du full oversikt over materiellet, som kan lastes ned eller bestilles på nettsiden.

Vervemateriellet «Speiding fra A til Å» består av flyere og plakater. Flyerne er i A4-format og har plass til lokal informasjon på innsiden og baksiden. Det er viktig å tilpasse teksten til målgruppen. Les mer og bestill flyere her.

Flyerne og plakatene kan tilpasses med lokal informasjon og egen tekst.

Det er også laget fire plakater i A2-format. Nederst på plakatene er det plass til lokal informasjon. De kan henges opp på skoler, samfunnshus, butikker, oppslagstavler og lignende.

Vi har også vervemateriell på engelsk, somali, sorani, arabisk og urdu.

Forbundskontoret kan også utvikle ulike annonser med lokal tilpasning. Vi har begrenset kapasitet, men strekker oss langt for å hjelpe. Send en epost til nsf@speiding.no.

Medlemsbladet Speideren gir en fin smakebit på hva speidere rundt om i hele landet driver med, og kan det fint brukes til verving. Bladene kan leses digitalt her. Papirutgaver kan bestilles hos forbundskontoret.

I tillegg har vi en brosjyre for verving av ledere og håndbok i rekruttering som inneholder nyttige tips til dere som vil få flere medlemmer.

Lykke til med vervingen!

Vi har informasjon om speiding på flere språk.

Tekst: Gro StrømsheimFoto: Ukjent